SVK ENG HUN

foglalás

folytatás
This is an example of a HTML caption with a link.

VILLA GREEN

VILLA GREEN panzió fürdőváros Sliač közepén található, Szlovákia szívében, Besztercebánya és Zólyom közt. A terület különösen gazdag az ásványi forrásokra, természet szépségeire, sportközpontokra és kulturális örökségekre. Fürdő Sliač és Kováčová, város Zólyom és esztercebánya vagy golfpálya Hron VILLA GREEN-től csak pár percre találhatóak.

VILLA GREEN a vendégeinek 7 stílusos kétágyas szobát kínál, tágas lakosztályt és éttermet GREEN GALLERY kávézóval szokatlan ételekkel, olasz pizzával, minőségi szlovák borokkal és eredeti kiállítás fiatal szlovák szerzőktől. Összes szoba berendezése LCD televíziót, légkondicionálót, balkont vagy teraszt és WiFi-t kínál. A vendégeink számára rendelkezésre áll a zárt parkoló közvetlen a VILLA GREEN panzióban.

Výnimočnosťou penziónu VILLA GREEN je použitie inteligentného systému využívania obnoviteľných zdrojov energie, ktorý kombinuje fotovoltaický systém na výrobu elektrickej energie, solárny systém ohrevu vody a reverzný chod klimatizácií využívaný v prechodných obdobiach na vykurovanie. Elektricky ovládané exteriérové žalúzie optimalizujú množstvo slnečného žiarenia prenikajúceho do interiéru v závislosti od ročného obdobia. VILLA GREEN je skutočne „zelená“ a teší nás, že každý deň prispievame k znižovaniu emisií CO2. Všetci sa riadime heslom:

Stílus, otthonosság és nyugalom a VILLA GREEN- ben együtt a egyedi terápiás hatásokkal Sliač fürdőjében és Kováčová és rengeteg sport lehetőséggel a vendégeknek ideális környezetet teremt az üzleti találkozókra, magán ünnepségekre, pihenésre és relaxációra. Reméljük hogy hamarosan önt is szívesen láthassuk nálunk a VILLA GREEN- ben.